Επίσκεψη κλιμακίου της ΑΕΣΓΒΕ στον Πολύγυρο

aesgve-polygyros1
Η ορεινή Χαλκιδική είχε σειρά, μετά τη Θράκη, στο πρόγραμμα των επισκέψεων της ΑΕΣΓΒΕ στις περιοχές όπου δραστηριοποιούνται τα σωματεία – μέλη της. Ο πρόεδρος της ΑΕΣΓΒΕ Χρήστος Ψαθάς και τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής Ενόργανης Γυμναστικής, Αλέξανδρος Δούμπας και Δημήτρης Γιαννουλίδης, βρέθηκαν την περασμένη Πέμπτη (26/11) τον Πολύγυρο, όπου συνομίλησαν με τους προπονητές και με στελέχη της διοίκησης του τοπικού συλλόγου «Αριστοτέλης».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης καταγράφηκαν μεταξύ άλλων οι ανάγκες του Αριστοτέλη Πολυγύρου σε υλικό, η έλλειψη του οποίου αναγκάζει τις αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας να μεταβαίνουν για την προπόνησή τους στη Θεσσαλονίκη σε τακτά χρονικά διαστήματα.

«Οι σύλλογοι που καλλιεργούν το άθλημα της ενόργανης γυμναστικής και ιδιαίτερα αυτοί της περιφέρειας, αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα. Ωστόσο, συνεχίζουν την προσπάθειά τους, η οποία σε συνδυασμό με την πολυετή αγωνιστική παρουσία τους, αποδεικνύει την σημαντική συμβολή τους στην ανάπτυξη της γυμναστικής», δήλωσε ο Χρήστος Ψαθάς, ο οποίος τόνισε επίσης ότι η ΑΕΣΓΒΕ θα παρέχει στήριξη στην προσπάθεια των σωματείων – μελών της με κάθε τρόπο.
aesgve-polygyros2

Comments are closed.