Μαζική συμμετοχή και ομόφωνες αποφάσεις στη Γ.Σ. της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

aesgve-geniki-syneleusi-feb2017-6
Η πολύ υψηλή συμμετοχή και η σύμπνοια των σωματείων χαρακτήρισαν την τακτική Γενική Συνέλευση της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (15/02) στην αίθουσα διαλέξεων του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας.

Η προσέλευση ήταν πρωτοφανής, αφού στην Γ.Σ. εκπροσωπήθηκαν συνολικά 27 από τα 29 σωματεία – μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου, αριθμός εντυπωσιακός, ενώ εξίσου αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι όλες οι αποφάσεις λήφθηκαν με ομοφωνία και με «27 στις 27» ψήφους:

Ομόφωνα υπερψηφίστηκαν ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός του έτους 2016, η επικύρωση των πρακτικών της αντίστοιχης περσινής Γ.Σ., αλλά και η τροποποίηση του καταστατικού της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., που είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς βάσει του νέου καταστατικού επιτρέπεται πλέον η ένταξη των σωματείων της Θεσσαλίας στη δύναμη της Ένωσης.

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, οι εκπρόσωποι των σωματείων – μελών ενημερώθηκαν αναλυτικά για καθεμιά από τις δράσεις της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. κατά το προηγούμενο έτος και επιβράβευσαν το Δ.Σ. με την ψήφο τους.

Το «παρών» στην Γενική Συνέλευση έδωσαν ως εκπρόσωποι σωματείων και δύο μέλη του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο.: Ο Θανάσης Καπνίδης, που επίσης έχει διατελέσει πρόεδρος της  Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. , καθώς και ο Σάββας Ταγτελενίδης.

«Η μαζική παρουσία και η ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων μας, μας γεμίζει ικανοποίηση. Ήταν όλοι εδώ, πράγμα που μας τιμά και καταδεικνύει το ενδιαφέρον των σωματείων για τα δρώμενα της Ένωσης. Οι συνθήκες επιβάλλουν την συνοχή όλων μας. Είναι απαραίτητο να εμφορούνται οι ενέργειές μας και όλη μας η στάση με πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας», δήλωσε ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Χρήστος Ψαθάς και συμπλήρωσε:

«Ευχαριστώ θερμά όσους βοήθησαν στις δράσεις της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. μέσα στο 2016, με πρώτη φυσικά την Ε.Γ.Ο. και τον πρόεδρό της, Θανάση Βασιλειάδη. Προσδοκούμε ότι φέτος θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα. Όλοι μας θα συνεχίσουμε ενωμένοι, για να πετυχαίνουμε πάντοτε το καλύτερο για τη Γυμναστική».

Φωτογραφίες από τη Γενική Συνέλευση:

aesgve-geniki-syneleusi-feb2017-1

aesgve-geniki-syneleusi-feb2017-2

aesgve-geniki-syneleusi-feb2017-3

aesgve-geniki-syneleusi-feb2017-4

aesgve-geniki-syneleusi-feb2017-5

aesgve-geniki-syneleusi-feb2017-6

aesgve-geniki-syneleusi-feb2017-7

aesgve-geniki-syneleusi-feb2017-8

Comments are closed.