Διάλεξη με θέμα «Ο ρόλος των γονέων στα γυμναστικά αθλήματα», την Τρίτη (19/12) το απόγευμα

MAG_WAG_proponitiko_camp_mikra_june2017_01

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επιμορφωτική διάλεξη, που απευθύνεται σε γονείς παιδιών που ασχολούνται με τη Γυμναστική (είτε αρχάρια, είτε ενταγμένα σε αγωνιστικά τμήματα) θα διοργανώσει η ΑΕΣΓΒΕ την ερχόμενη Τρίτη (19/12) το απόγευμα, στο πλαίσιο των ποικίλων δράσεών της για ανάπτυξη του αθλήματος, πάντοτε σε συνεργασία με την ΕΓΟ.

Εισηγήτρια της διάλεξης, η οποία θα έχει ως θέμα «Ο ρόλος των γονέων στα γυμναστικά αθλήματα», θα είναι η διδάσκουσα στα ΣΕΦΑΑ – ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κυρία Γαρυφαλλιά Δαρόγλου, κάτοχος PhD στην Αθλητική Ψυχολογία.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 – 19:30.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και η ΑΕΣΓΒΕ καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, γονείς και μη, να παρευρεθούν και να ενημερωθούν από μία εξειδικευμένη επιστήμονα για τις ορθές πρακτικές υποστήριξης των νεαρών αθλητών και αθλητριών της Γυμναστικής από το οικογενειακό τους περιβάλλον, παρέχοντάς τους πολύτιμα εφόδια.

Comments are closed.