Ενωτικό πνεύμα, μαζική συμμετοχή και ψήφος επιβράβευσης στις εκλογές της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

Το πνεύμα ομοψυχίας, η μεγάλη συμμετοχή και η διάθεση αναγνώρισης του έργου των στελεχών της απερχόμενης διοίκησης, χαρακτήρισαν τις εκλογές της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., που διεξήχθησαν το Σάββατο (20/01) στην αίθουσα διαλέξεων του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας.

Στη Γενική Συνέλευση της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. εκπροσωπήθηκαν 26 από τα 28 σωματεία-μέλη της που είχαν δικαίωμα ψήφου, καθώς και 4 σωματεία χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Με απόλυτη ομοφωνία εγκρίθηκαν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός του έτους 2017, ενώ ομόφωνα υπερψηφίστηκε και ο προϋπολογισμός του 2018.

Στο νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα έχει τετραετή θητεία και θα συνεδριάσει την Τετάρτη (23/01) στις 17:30 στον ίδιο χώρο προκειμένου να συνέλθει σε σώμα, εξελέγησαν κατά σειρά οι εξής υποψήφιοι:
Χρήστος Ψαθάς (23 ψήφοι), Μάρθα Ζαχαριάδου (14 ψήφοι), Έλσα Σκεύη (13 ψήφοι), Πολυμέρης Κερατίδης (12 ψήφοι), Αλεξάνδρα Κακαντώνη (11 ψήφοι), Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος (10 ψήφοι), Ειρήνη Μανδραβέλη (10 ψήφοι).

Τις δύο θέσεις των αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. κατέλαβαν οι Νεκτάριος Κελεσίδης (9 ψήφοι) και Διαμάντω Χατζηκαπλάνη (9 ψήφοι). Λόγω ισοψηφίας, η σειρά προέκυψε ύστερα από κλήρωση.

Εξάλλου, στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Πέτρος Κοντογιάννης, Άννα Λάλα και Βασιλική Χλωρού.

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με το φλουρί να «πέφτει» στο κομμάτι του Ενιπέα Λιτοχώρου.

Μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών, ο επί τριετία πρόεδρος της Ένωσης, Χρήστος Ψαθάς, ο οποίος συγκέντρωσε και τους περισσότερους σταυρούς, ευχαρίστησε τα σωματεία-μέλη για την στήριξή τους, ενώ δεν παρέλειψε να απευθύνει ξεχωριστές ευχαριστίες στα μέλη της απερχόμενης διοίκησης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. για την σημαντική συμβολή τους σε όλα όσα προσπαθήσαμε να πετύχουμε από τον Απρίλιο του 2015 έως σήμερα. Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ αξίζει επίσης στην Ε.Γ.Ο. και στον πρόεδρό της Θανάση Βασιλειάδη, για την στήριξη που μας προσφέρουν και για όλη τη βοήθειά τους στο έργο μας», είπε ο κ. Ψαθάς και συμπλήρωσε:
«Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τα σωματεία, τιμώντας μας εκ νέου με την ψήφο τους, έχει πολύ μεγάλη αξία και μας δίνει ώθηση για να συνεχίσουμε στην σωστή κατεύθυνση, πάντοτε με ομοψυχία και δημιουργικό πνεύμα».

ekloges_aesgve_2018_1

ekloges_aesgve_2018_2

ekloges_aesgve_2018_3

Comments are closed.