Πρόσκληση σε ημερίδα ενόργανης γυμναστικής

MAG_WAG_proponitiko_camp_mikra_june2017_16Κοινή προπόνηση και τεστ ελέγχου μεταξύ αθλητών/αθλητριών ενόργανης γυμναστικής Γ’ κατηγορίας (συλλόγων της Β’ Περιφέρειας) θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Ε.Γ. Μίκρας το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου (12:00 – 15:00).

Τρεις εβδομάδες πριν από τον προγραμματισμένο αγώνα της Α’ Φάσης της Β’ Περιφέρειας, που πρόκειται να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου, η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. διαθέτει το γυμναστήριο σε αθλητές και αθλήτριες των ενδιαφερόμενων συλλόγων, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους «απαλλαγμένοι» από το άγχος της κατάταξης βάσει βαθμολογίας, μιας και αυτή θα απουσιάζει.

Για την συμμετοχή δεν απαιτείται ορισμένη δήλωση, κρίνεται όμως απαραίτητη η έγκαιρη επικοινωνία με τους υπευθύνους ανάπτυξης του αθλήματος από τους ενδιαφερόμενους, για την ενημέρωσή τους.

Η συνάντηση πραγματοποιείται ύστερα από εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής ενόργανης της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., το Δ.Σ. της οποίας έδωσε τη σχετική έγκριση.

Comments are closed.