Διπλή επιτυχία στους διασυλλογικούς ρυθμικής και ακροβατικής της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. (photos)

Με δύο επιτυχημένους διασυλλογικούς αγώνες ρυθμικής και ακροβατικής γυμναστικής, που διεξήχθησαν διαδοχικά το Σάββατο 30 Ιουνίου στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Ε.Γ. Μίκρας, ολοκλήρωσε η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. τις δράσεις του πρώτου εξαμήνου της χρονιάς.

Η αρχή έγινε με τον διασυλλογικό αγώνα ρυθμικής, όπου οι αθλήτριες της Ε’ Κατηγορίας ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τα προγράμματά τους στις κριτές, αλλά και στο κοινό που καταχειροκρότησε τις προσπάθειές τους. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 10 σωματεία από τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία (Σ.Ρ.Γ. Ολύμπια Τρικάλων, Γ.Ε. Βόλου, Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας, Α.Ο.Ρ.Γ. Βέροιας, Α.Ο. Αλέξανδρος Βέροιας, Α.Σ. Αρτέμιδα Καλοχωρίου, Α.Σ. Αρμονία Δ. Δελτα, Α.Π.Σ. Αμφιτρίτη, Α.Ο. Μερκούρη Θεσ/νικης, Α.Σ. Αστέρας Ελευθερίου-Κορδελιού).

Αμέσως μετά, η σκυτάλη των αγώνων παραδόθηκε στο άλλο ταπί του γυμναστηρίου, όπου πραγματοποιήθηκε ο διασυλλογικός αγώνας ακροβατικής, αποσπώντας θετικά σχόλια. Υπό το βλέμμα του μέλους της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής της Ε.Γ.Ο., Κώστα Νοδαράκη, που τίμησε τους αγώνες με την παρουσία του, συνολικά 60 αθλητές και αθλήτριες από 7 σωματεία της Β’ Περιφέρειας (Α.Ο. Γυμναστική Αναγέννηση, Α.Γ.Σ. Πυραμίς, Μ.Α.Ο.Κ. Μελίκης «Ο Φίλιππος», Α.Π.Σ. Ορφέας Καλαμαριάς, Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας, Α.Σ. Αρμονία Δ. Δέλτα, Γ.Ο. Ολυμπιάδα Σταυρούπολης) προσέφεραν στο κοινό εξαιρετικό θέαμα και έστειλαν ελπιδοφόρα μηνύματα, δείχνοντας ότι το άθλημα της ακροβατικής έχει πολύ σημαντικές προοπτικές για το μέλλον.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του διασυλλογικού ακροβατικής γυμναστικής

Στιγμιότυπα από τον διασυλλογικό αγώνα ακροβατικής γυμναστικής:
acro-aesgve-jun2018_01

acro-aesgve-jun2018_02

acro-aesgve-jun2018_03

acro-aesgve-jun2018_04

acro-aesgve-jun2018_05

acro-aesgve-jun2018_06

acro-aesgve-jun2018_07

acro-aesgve-jun2018_08

acro-aesgve-jun2018_09

acro-aesgve-jun2018_10

acro-aesgve-jun2018_11

acro-aesgve-jun2018_12

acro-aesgve-jun2018_13

dav

dig

dig

dig

dav

dav

Στιγμιότυπα από τον διασυλλογικό αγώνα ρυθμικής γυμναστικής:

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

Comments are closed.