Έρχεται το διεθνές τουρνουά ενόργανης παίδων – κορασίδων “Horizon Cup” στη Θεσσαλονίκη

horizon_cup_logo

Μία προσπάθεια και επιδίωξη ετών γίνεται πραγματικότητα για την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., που με την ισχυρή υποστήριξη της Ε.Γ.Ο. θα μπορέσει να διοργανώσει για πρώτη φορά στην ιστορία της έναν διεθνή αγώνα: Πρόκειται για το διεθνές τουρνουά ενόργανης γυμναστικής παίδων – κορασίδων “Horizon Cup, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας την ευκαιρία σε ανερχόμενους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες να… ανοίξουν τους ορίζοντές τους και να αποκτήσουν μία σπάνια αγωνιστική εμπειρία.

Το “Horizon Cup” απευθύνεται σε αθλητές γεννημένους μεταξύ 2004 και 2006, καθώς και σε αθλήτριες γεννημένες μεταξύ 2005 και 2007, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών, αλλά και τη μοναδική διεθνή διοργάνωση ενόργανης γυμναστικής της χρονιάς σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας.

Συνοδοιπόρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. στην τέλεση του πρωτοποριακού αυτού διασυλλογικού διεθνούς αγώνα, εκτός βέβαια από την Ε.Γ.Ο., θα είναι επίσης η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας ενεργά το άθλημα της Γυμναστικής.

«Ένα όνειρο τριών ετών γίνεται πραγματικότητα. Με την συμπαράσταση της Ε.Γ.Ο. και του προέδρου της, κ. Βασιλειάδη, η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. θα διοργανώσει έναν διεθνή αγώνα, που φέρνει τους νεαρούς αθλητές στο προσκήνιο και ανοίγει καινούργιες προοπτικές.
Για πρώτη φορά διοργανώνεται στη χώρα μας ένα διεθνές διασυλλογικό τουρνουά ενόργανης για τη νέα γενιά αθλητών και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα έχουμε δίπλα μας την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σ’ αυτή την προσπάθεια, την οποία ευελπιστούμε ότι θα τιμήσουν με την παρουσία τους σωματεία από όλη την Ελλάδα. Σας περιμένουμε όλους στη Θεσσαλονίκη, από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου», τόνισε ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., Χρήστος Ψαθάς.

Οι εγγραφές για το “Horizon Cup” πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα μέσω του επίσημου δικτυακού τόπου της διοργάνωσης (www.horizoncup.gr), που θα τεθεί προσεχώς σε λειτουργία.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη – πρόσκληση στο διεθνές τουρνουά ενόργανης “Horizon Cup 2018”

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη του “Horizon Cup 2018” στα αγγλικά

Comments are closed.