Καθορισμός ωραρίων προπόνησης των Συλλόγων γυμναστικής για τη νέα περίοδο στις εγκαταστάσεις των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης

mikra_pale_gym 110x450

Ύστερα από το υπ’ αριθ. 364/07-07-2018 έγγραφό μας αναφορικά με την παραχώρηση ωρών στις εγκαταστάσεις των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης (δείτε ΕΔΩ τη σχετική δημοσίευση) και κατόπιν εξέτασης των αιτημάτων που υποβλήθηκαν από τα ενδιαφερόμενα Σωματεία, σας ενημερώνουμε ότι έχει διαμορφωθεί το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των αθλημάτων της γυμναστικής το οποίο θα ισχύει κατά την περίοδο 2018-2019.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να δουν τα ωράρια που τους παραχωρήθηκαν, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής www.onlineaesgve.gr. Συγκεντρωτικό πρόγραμμα κάθε αθλήματος θα ανακοινωθεί (μέχρι 31/08) στην ιστοσελίδα της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε..

Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι, στο περιβάλλον της ίδιας εφαρμογής έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα υποβολής αιτημάτων για έκτακτη παραχώρηση ωρών προπόνησης, διαδικασία η οποία είναι υποχρεωτική σε συντρέχουσα περίπτωση.

Συγκεκριμένα, σύλλογοι που επιθυμούν να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων για ορισμένη ημερομηνία και ώρες, πρέπει να υποβάλλουν εγκαίρως το σχετικό αίτημα, για την πορεία εξέλιξης του οποίου θα ενημερώνονται, τόσο μέσω της εφαρμογής, όσο και δια ηλεκτρονικού μηνύματος που θα αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους.

Δείτε ΕΔΩ τις οδηγίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτημάτων

Πατήστε ΕΔΩ για να εισέλθετε στη διαδικτυακή εφαρμογή των δηλώσεων

Comments are closed.