Ο Αθλητικός Σύλλογος “ΙΡΙΣ Θεσσαλονίκης” στην αφετηρία των επισκέψεων της ΑΕΣΓΒΕ για το 2019

Η έναρξη των επισκέψεων της αρμόδιας επιτροπής ρυθμικής σε σωματεία της Β΄ Περιφέρειας δόθηκε από την ΑΕΣΓΒΕ το περασμένο Σάββατο (02/02) στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο Θεσσαλονίκης.

Σε συνέχεια της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, τα μέλη της επιτροπής κ.  Κοσμίδου Ευδοξία και κ. Αϊβάτογλου Μαρία, παρείχαν τεχνική υποστήριξη στις αθλήτριες και προπονήτριες του Α.Σ. Ίρις Θεσσαλονίκης, υλοποιώντας απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης που προγραμμάτισε παρόμοιες επισκέψεις για το 2019 σε σωματεία που εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον.

Οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου (γεννημένες το 2010 & 2011)  είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια οργανωμένη προπόνηση που είχε  αποκλειστικό αντικείμενο τη βασική τεχνική οργάνων, ενώ παράλληλα δόθηκαν οδηγίες σχετικά με τη μουσική και κίνηση, τοιχεία που συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους και αποτελούν βασικά συστατικά στη διαμόρφωση των αγωνιστικών προγραμμάτων που θα ακολουθήσουν.

IRIS_FEBROUARIOS_2019 (2) IRIS_FEBROUARIOS_2019 (1) IRIS_FEBROUARIOS_2019 (3) IRIS_FEBROUARIOS_2019 (6) IRIS_FEBROUARIOS_2019 (5)

 

Comments are closed.