Το aesgve.gr είναι «στον αέρα»!

aesgve_300x300Από σήμερα, η ΑΕΣΓΒΕ έχει το δικό της χώρο στο Διαδίκτυο. Έναν χώρο για όλους τους φίλους της Γυμναστικής της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο. Είναι ένα βήμα για την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των μελών της μεγάλης οικογένειας της ελληνικής Γυμναστικής, αλλά και για τη διάδοση των δράσεων και των αθλημάτων μας.

Εξάλλου, η Ενόργανη, η Ρυθμική, το Τραμπολίνο, όπως επίσης η Ακροβατική, η Αεροβική και η Γυμναστική για Όλους, δεν έχουν απλώς αναδείξει σπουδαίους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Πάνω απ’ όλα, δίνουν σωστές αρχές στα παιδιά μας και διαμορφώνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Μέσα από αυτόν τον δικτυακό τόπο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε με έγκυρο τρόπο για όλες τις δραστηριότητες της ΑΕΣΓΒΕ, για τα νέα των Σωματείων – μελών της, καθώς και για ό,τι άλλο συμβαίνει στην ελληνική και την παγκόσμια Γυμναστική.

Σας περιμένουμε όλους, στην σελίδα μας στο Facebook και φυσικά στους αγώνες μας στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» στη Μίκρα, αρχής γενομένης από τον διασυλλογικό αγώνα Α’ Φάσης ενόργανης γυμναστικής Γ’ κατηγορίας (Παίδων – Κορασίδων) των Περιφερειών Β’-Δ’, αυτό το Σαββατοκύριακο!

Comments are closed.