Αισιόδοξα μηνύματα και εμφανίσεις – έκπληξη στη Γ’ κατηγορία της ενόργανης

Η επίσημη αγωνιστική σεζόν της ενόργανης γυμναστικής ξεκίνησε για τους νεαρούς αθλητές της Βόρειας Ελλάδας με τον διασυλλογικό αγώνα Α’ Φάσης Παίδων – Κορασίδων, Περιφερειών Β’-Δ’, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (19/03) στη Μίκρα, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και περιλάμβανε όμορφο θέαμα, αλλά και εμφανίσεις – έκπληξη από τις πρωταθλήτριες της Εθνικής γυναικών, Βασιλική Μιλλούση και Ιωάννα Ξουλόγη.

Μπροστά στους αρκετούς θεατές που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, 20 παίδες και 34 κορασίδες ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και εγκαινίασαν με επιτυχία το ολοκαίνουργιο σετ οργάνων που αποκτήθηκε πρόσφατα, αποτελώντας δωρεά της FIG προς την Ε.Γ.Ο..

Ξεχωριστή λάμψη στη διοργάνωση έδωσαν δύο αθλήτριες της Εθνικής γυναικών, οι οποίες παρουσίασαν εκτός συναγωνισμού τα προγράμματά τους: Η Βασιλική Μιλλούση δοκίμασε τις ασκήσεις της στη δοκό και στο έδαφος, με το βλέμμα στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά του Απριλίου στο Ρίο, ενώ η Ιωάννα Ξουλόγη εκτέλεσε το πρόγραμμά της στο έδαφος.

Στην κατηγορία παίδων, νικητής στο σύνθετο ατομικό αναδείχθηκε ο Στέφανος Σαριμπεκίδης του Διαγόρα Αμπελοκήπων με 71,200 β., μπροστά από τον Δημήτρη Παπουτσή (70,450 β.) και τον Χρήστο Τσιγγελίδη (67,900 β.), οι οποίοι επίσης ανήκουν στον ίδιο σύλλογο.

Στο ομαδικό, ο Ορφέας Καλαμαριάς συγκέντρωσε 248,650 β..

Στην κατηγορία κορασίδων, την υψηλότερη βαθμολογία πήρε στο σύνθετο ατομικό η Χρύσα Μπαλάμη του Διαγόρα Αμπελοκήπων (56,200 β.), με δεύτερη την Ελβίρα Κατσάλη του Ορφέα Καλαμαριάς (50,400 β.) και τρίτη την Βιργινία Μπάγκαβου του Πρότυπου ΑΓΣ (48,700 β.).

Στο ομαδικό επικράτησε ο Πρότυπος ΑΓΣ με 206,800 β., μπροστά από την Ολυμπιάδα Σταυρούπολης, που είχε 192,650 β..

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά αποτελέσματα του διασυλλογικού αγώνα Α’ Φάσης της Γ’ Κατηγορίας (Παίδων – Κορασίδων) των Περιφερειών Β’-Δ’.

Φωτογραφίες από τους αγώνες:
enorgani-paides-korasides1 enorgani-paides-korasides2 enorgani-paides-korasides3 enorgani-paides-korasides4 enorgani-paides-korasides5 enorgani-paides-korasides6 enorgani-paides-korasides7

Comments are closed.