Φωτορεπορτάζ από τη θριαμβευτική υποδοχή του ανσάμπλ

Αντάξια της μεγάλης επιτυχίας των κοριτσιών του ελληνικού ανσάμπλ, που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά και μαζί το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήταν η υποδοχή που τους επιφύλαξε η οικογένεια της ελληνικής γυμναστικής, το βράδυ της Κυριακής (24/04)!

Παλιές πρωταθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής, στελέχη που έχουν προσφέρει στο άθλημα επί δεκαετίες, φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για την άφιξη της Εθνικής ομάδας και επιβράβευσαν με την παρουσία τους τα κορίτσια του ανσάμπλ (Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Μιχαέλα Μεταλλίδου, Ιωάννα Αναγνωστοπούλου, Ζωή Κοντογιάννη), τις προπονήτριες και τους συνοδούς της ελληνικής αποστολής, που δεν έπαψαν στιγμή να πιστεύουν σ’ αυτό που άλλοι νόμιζαν ακατόρθωτο.

Εκτός από θερμά συγχαρητήρια, μάλιστα, δέχθηκαν την ευχή όλων να επιστρέψουν εξίσου χαμογελαστές και επιτυχημένες και από το επόμενο ταξίδι τους στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τον ερχόμενο Αύγουστο, όταν πλέον θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκπληρώνοντας το μεγαλύτερο όνειρό τους…

Απολαύστε στιγμιότυπα από τη θριαμβευτική υποδοχή του ελληνικού ανσάμπλ και την έκρηξη χαράς στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» (φωτογραφίες: Newsports Photo Agency):

afixi-ensemble01

afixi-ensemble02

afixi-ensemble03

afixi-ensemble04

afixi-ensemble05

afixi-ensemble06

afixi-ensemble07

afixi-ensemble08

afixi-ensemble09

Πηγή: Ε.Γ.Ο.

Comments are closed.