«Άρωμα» από ανσάμπλ και Ρίο στο 6o “Emeralds Cup”

emeralds_cup_1Γεύση από Ολυμπιακούς Αγώνες θα έχουν τη χαρά να πάρουν οι φίλοι της ρυθμικής γυμναστικής που θα παρευρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικών από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου, για να παρακολουθήσουν το 6ο διεθνές μίτινγκ ρυθμικής “Emeralds Cup”, το οποίο διοργανώνει για άλλη μια χρονιά ο ΑΓΕΜΣ Σπάρτακος.

«Άρωμα» από Ρίο θα δώσει στη διοργάνωση η Εθνική ομάδα του ανσάμπλ, η οποία θα τιμήσει τη διοργάνωση με την παρουσία της, πραγματοποιώντας την πρώτη της εμφάνιση μετά την κατάκτηση της Ολυμπιακής πρόκρισης.
Εκτός της ελληνικής ομάδας ανσάμπλ, ξεχωριστή λάμψη θα δώσει η συμμετοχή της επί 3 χρόνια πρωταθλήτριας Βουλγαρίας στο ατομικό, Μαρία Μάτεβα.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες συμμετοχές, οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος βάσει της τελικής δήλωσης ανέρχονται στις 280, εκπροσωπώντας την Ελλάδα και άλλες πέντε χώρες. Από το εξωτερικό συμμετέχουν η Σερβία με την εθνική της ομάδα, η Βουλγαρία με συλλόγους από τις πόλεις Φιλιππούπολη, Μπουργκάς, Πέρνικ, Σόφια και Κιούζεντλι , η Νέα Ζηλανδία, η Ουκρανία και η Ρωσία. Από την Ελλάδα συμμετέχουν σύλλογοι από όλη τη χώρα, με νεαρές αθλήτριες που αποτελούν το μέλλον της ρυθμικής γυμναστικής.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων:

emeralds_cup_2

Comments are closed.