Επείγουσα ενημέρωση του Διευθυντή της Σχολής Προπονητών Θεσσαλονίκης προς τα σωματεία της ΑΕΣΓΒΕ

mikra-1-300
Τα σωματεία-μέλη της Ε.Γ.Ο. και της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. που έχουν εκκρεμότητες αναγνώρισης από τη Γ.Γ.Α. θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί της για την επίλυση των προβλημάτων, προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει χωρίς καθυστέρηση η Σχολή Προπονητών Γυμναστικών Αθλημάτων της Θεσσαλονίκης, όπως επισήμανε ο Διευθυντής της Σχολής, Παναγιώτης Στεφανίδης.

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Στεφανίδη:

Κύριοι,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την λειτουργία της Σχολής Γυμναστικών Αθλημάτων ως εξής:
Από την Γ.Γ.Α. έχει προκύψει ένα θέμα που αποτελεί εμπόδιο για την εισδοχή στη Σχολή αθλητών κάποιων αθλητικών συλλόγων, για τους οποίους η Γ.Γ.Α. δεν έχει την απόφαση αναγνώρισης, ενώ οι σύλλογοι διαθέτουν κωδικό για τις επιχορηγήσεις τους.
Για να βρεθούν αυτοί οι σύλλογοι πιο κοντά στην επίλυση του προβλήματος αυτού, θα πρέπει σύντομα να αποστείλουν στην Γ.Γ.Α. ένα έγγραφο, που να αποδεικνύει ότι στο παρελθόν έχουν υποβάλει στη Γ.Γ.Α. αίτημα για αναγνώριση του συλλόγου τους (αντίγραφο αίτησης, πρακτικό Δ.Σ. με θέμα αναγνώριση του συλλόγου, απόκομμα από ταχυδρομείο ότι εστάλη η αίτηση για αναγνώριση, αριθμός πρωτοκόλλου από Γ.Γ.Α., κ.τ.λ.)

Ο Διευθυντής της Σχολής Γυμναστικών Αθλημάτων Θεσσαλονίκης
Στεφανίδης Παναγιώτης
Αναπληρωτής Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α/Α.Π.Θ
Τηλ. 6971547856

Comments are closed.