Κοινή προπόνηση για τις ομάδες ενόργανης Διαγόρα και Ο.Ε.Γ.Α.

Προπόνηση και τεστ ελέγχου ενόψει των προσεχών αγώνων, πραγματοποίησαν από κοινού τα τμήματα ενόργανης του Α.Ο. Διαγόρα Αμπελοκήπων και του Ο.Ε.Γ. Αλεξανδρούπολης στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας.

Κατόπιν σχετικού αιτήματος που είχε υποβληθεί πριν από περίπου ένα μήνα και έγινε άμεσα αποδεκτό από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., οι αθλητές και αθλήτριες των δύο συλλόγων προπονήθηκαν στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» την Κυριακή (08/04), ενώ με την σύμφωνη γνώμη της Ε.Γ.Ο. ακολούθησε και τεστ ελέγχου. Οι παγκορασίδες και οι παμπαίδες των ομάδων, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους, λίγες ημέρες πριν από τους επίσημους αγώνες της Δ΄ κατηγορίας που προκήρυξε η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.  για τις  29-30 Απριλίου στο ίδιο γυμναστήριο.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ο.Ε.Γ. Αλεξανδρούπολης κ. Νεκτάριος Κελεσίδης, η πρόεδρος του Α.Ο. Διαγόρα Αμπελοκήπων κυρία Άννα Λάλα, καθώς και η προκάτοχός της και τέως διοικητικό στέλεχος της Ε.Γ.Ο. κυρία Μάρθα Ζαχαριάδου, ενώ στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες δεν έλειψε το χειροκρότημα των γονέων τους, που παραβρέθηκαν στις κερκίδες του γυμναστηρίου.

Αξίζει επίσης να υπογραμμιστεί η σημαντική βοήθεια που προσέφεραν οι προπονητές ανάπτυξης ενόργανης γυμναστικής ανδρών και γυναικών της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., Χρίστος Κασιόλας και Δημήτρης Γιαννουλίδης αντίστοιχα, καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης αλλά και της αγωνιστικής δοκιμασίας.

«Η ανάπτυξη της Γυμναστικής είναι το πρωταρχικό μέλημά μας και επιδιώκουμε να βοηθούμε με κάθε τρόπο τα σωματεία και τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες. Θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά τους, με όλες μας τις δυνάμεις, ανταποδίδοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τα ίδια τα σωματεία, αλλά και η διοίκηση της Ε.Γ.Ο.. Κάθε ευκαιρία για κοινές δράσεις, όπως η προπόνηση και το τεστ μεταξύ των αθλητών του Διαγόρα και το Ο.Ε.Γ. Αλεξανδρούπολης, αποτελεί μία αφορμή για να προσφέρουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας, προς όφελος του αθλήματος που υπηρετούμε», σχολίασε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., Χρήστος Ψαθάς.

Φωτογραφίες από την κοινή προπόνηση Διαγόρα και Ο.Ε.Γ.Α.:
test-diagoras-oega-08apr2017-1 test-diagoras-oega-08apr2017-2 test-diagoras-oega-08apr2017-3 test-diagoras-oega-08apr2017-4 test-diagoras-oega-08apr2017-5 test-diagoras-oega-08apr2017-6 test-diagoras-oega-08apr2017-7

Comments are closed.