Ενημέρωση για τη λειτουργία της αίθουσας «Ι. Μελισσανίδης»

mikra5
Με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης που τοιχοκολλήθηκε στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Ε.Γ. Μίκρας, σχετικά με τον επικείμενο καύσωνα, σας ενημερώνουμε ότι από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. καταβάλλονται προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης του συστήματος κλιματισμού. Παρόλο που η υποχρέωση συντήρησής του ανήκει στα Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης, έχουν ήδη δρομολογηθεί ενέργειες από μέρους μας ώστε να καταστεί εφικτή η λειτουργία του κατά τη διάρκεια των Διασυλλογικών αγώνων ρυθμικής & ακροβατικής γυμναστικής (Σάββατο 01/07).

Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη το έκτακτο Δελτίο που εξέδωσε η Ε.Μ.Υ., και με σκοπό την αποφυγή προβλημάτων υγείας, που ενδεχομένως να προκληθούν από την εκδήλωση των επικίνδυνων φαινομένων, κρίνεται αναγκαία η άμεση διακοπή των προπονήσεων στο συγκεκριμένο γυμναστήριο, έως ότου διαμορφωθούν ασφαλείς συνθήκες που θα επιτρέψουν την επανέναρξή τους.

Εφόσον μέχρι την Παρασκευή (30/06) δεν αποκατασταθεί η βλάβη του συστήματος κλιματισμού, οι αγώνες θα αναβληθούν με απόφαση της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν έγκαιρα, με νέσ ανακοίνωση που θα ακολουθήσει.

Διαβάστε ΕΔΩ το έγγραφο της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. σχετικά με την προσωρινή διακοπή των προπονήσεων στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης»

Comments are closed.