Αναβάλλονται οι διασυλλογικοί αγώνες ακροβατικής & ρυθμικής Ε’ κατηγορίας

mikra e kat grop
Η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αναβολή των προγραμματισμένων για το Σάββατο 01/07 διασυλλογικών αγώνων ακροβατικής & ρυθμικής Ε’ κατηγορίας, λόγω βλάβης στο σύστημα κλιματισμού της αίθουσας «Ι. Μελισσανίδης» του Ε.Γ. Μίκρας.

Παρότι η υποχρέωση συντήρησης του συστήματος κλιματισμού ανήκει στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης, η διοίκηση της Ε.Γ.Ο. και της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. ανέλαβαν τις τελευταίες ημέρες κάθε δυνατή πρωτοβουλία για την άμεση επίλυση του προβλήματος, εξετάζοντας μεταξύ άλλων την πιθανότητα να αναλάβουν προσωρινά το υψηλό κόστος της επισκευής.

Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό να αποκατασταθεί έγκαιρα η βλάβη και να δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις για την σωστή διεξαγωγή του αγώνα και τη διασφάλιση της υγείας των αθλητών, με δεδομένο ότι για τις επόμενες ημέρες αναμένεται κύμα καύσωνα με ακραία υψηλές θερμοκρασίες.

Κατόπιν όλων των παραπάνω, η Ε.Γ.Ο. αποφάσισε την διακοπή των προπονήσεων και την αναστολή όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Ε.Γ. Μίκρας, από σήμερα, Πέμπτη 29/06 και ώρα 13:00, έως το βράδυ της Κυριακής 02/07 και ώρα 00:00.

Η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. ευχαριστεί όλα τα σωματεία που είχαν δηλώσει συμμετοχή στους διασυλλογικούς αγώνες ακροβατικής & ρυθμικής και παράλληλα εκφράζει τη λύπη της για την αναβολή των αγώνων, εξαιτίας ενός προβλήματος που αφορά στη λειτουργία του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας και δυστυχώς δεν μπόρεσε να επιλυθεί έγκαιρα.

Οι διασυλλογικοί αγώνες ακροβατικής & ρυθμικής γυμναστικής Ε’ κατηγορίας θα διεξαχθούν εντός του φθινοπώρου, σε νέα ημερομηνία, που θα ανακοινωθεί έγκαιρα στα σωματεία – μέλη της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε..

Comments are closed.