Διασυλλογικοί αγώνες ενόργανης Ε’ κατηγορίας & επιδείξεις ΣΤ΄ κατηγορίας (προκήρυξη-ορθή επανάληψη)

mikra_e_kathgoria_enorganh_1755x1059Η ΑΕΣΓΒΕ προκηρύσσει διασυλλογικό αγώνα ενόργανης γυμναστικής Ε’ κατηγορίας,  καθώς και διασυλλογικές επιδείξεις ΣΤ΄ κατηγορίας (Β’ Περιφέρειας), που θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας (αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης»),  το Σάββατο 15 Ιουνίου.

Οι αθλητές / αθλήτριες θα αγωνισθούν στα προγράμματα της Ε’ κατηγορίας, σύμφωνα με το ασκησιολόγιο που έχει γνωστοποιηθεί στους συλλόγους από την Ε.Γ.Ο.., ενώ τα παιδιά της ΣΤ΄ κατηγορίας (νήπια) μπορούν να παρουσιάσουν είτε το ασκησιολόγιο της Ε΄ κατηγορίας, είτε ασκησιολόγιο επιλεγμένο κατά την κρίση των προπονητών, προσαρμοσμένο στις γυμναστικές δεξιότητες κάθε παιδιού.

Ε΄ κατηγορία: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές/τριες συλλόγων της Β΄ Περιφέρειας που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Γ.Ο.-Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και διαθέτουν  Ειδική Αθλητική  Αναγνώριση στο άθλημα  της  Ενόργανης.

Έτη γέννησης:

ΑΓΟΡΙΑ: 2011-2012.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ: 2012. Μπορούν επίσης να λάβουν μέρος και αθλήτριες ηλικίας 8 ετών (έτος γέννησης 2011), υπό την προϋπόθεση μη συμμετοχής τους στον αγώνα της Α΄ φάσης της Δ΄ κατηγορίας (11-12/05/2019), αλλά και στον προγραμματισμένο αγώνα της τελικής φάσης της Δ΄ κατηγορίας (08-09/06/2019).

ΣΤ΄ κατηγορία: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 4-6 ετών, δηλαδή γεννημένα τα έτη 2013-2014-2015, εγγεγραμμένα στα τμήματα υποδομών των συλλόγων της Β΄ Περιφέρειας που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Γ.Ο.-Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και διαθέτουν  Ειδική Αθλητική  Αναγνώριση στο άθλημα  της  Ενόργανης

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Για εγγεγραμμένους/ες στο μητρώο αθλητών, απαραίτητη προϋπόθεση για την δήλωση είναι η κατοχή κάρτας Α΄ ή Β1 ή Β2 κατηγορίας η οποία πρέπει να είναι σε ισχύ για το 2019.
  • Για εγγεγραμμένους/ες στο μητρώο υποδομών, απαραίτητη προϋπόθεση για την δήλωση είναι η κατοχή κάρτας Β1 ή Β2 κατηγορίας η οποία πρέπει να είναι σε ισχύ για το 2019.

Δείτε ΕΔΩ την Προκήρυξη (ορθη επανάληψη)

Δείτε ΕΔΩ το ασκησιολόγιο της Ε΄ κατηγορίας

Δηλώσετε τη συμμετοχή σας ΕΔΩ (έως ώρα 23:59 της Τετάρτης 12/06/2019)

Comments are closed.