Η Γυμναστική, γενναιόδωρος «αιμοδότης» ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού.

aimodosia thessaloniki_tsolakidis-psathas-sakelaridouΑποτύπωμα αλληλεγγύης άφησαν τα σωματεία γυμναστικής της Βόρειας Ελλάδας, τα οποία συμμετείχαν στις εθελοντικές αιμοδοσίες που πραγματοποιήθηκαν  από την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος, προκειμένου να συμβάλλουν στην κάλυψη αναγκών της χώρας μας σε αίμα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19),  ύστερα από την πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι δράσεις αλληλεγγύης της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού «Ζήσε Αθλητικά», έτυχαν της μεγάλης ανταπόκρισης εθελοντών αιμοδοτών τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στις πόλεις της Βέροιας και της Δράμας, με τη στήριξη των τοπικών σωματείων γυμναστικής.

Ευχαριστίες για την ευαισθησία, καθώς και για την άμεση κινητοποίηση της οικογένειας της γυμναστικής  εξέφρασε προσωπικά στον πρόεδρο της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Χρήστο Ψαθά, ο ίδιος ο Υφυπουργός κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες πόλεις που ανήκουν στα γεωγραφικά όρια της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. (Μακεδονία, Θεσσαλία, Θράκη)

Φωτογραφίες

aimodosia tsolakidis aimodosia sakelaridou antronia aimodosia sakelaridou1 aimodosia tsolakidis1 aimodosia drama1 aimodosia veroia kakantoni-xomatas aimodosia veroia kakandoni-afendras-papanotas aimodosia veroia afendras aimodosia veroia

Comments are closed.