Νέο σεμινάριο εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., και έπειτα από το αυξημένο ενδιαφέρον που υπήρξε στην προηγούμενη αντίστοιχη πρωτοβουλία της Ένωσης, σας προσκαλούμε στο νέο σεμινάριο Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών, που θα πραγματοποιηθεί από την εκπαιδευτική ομάδα του Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 και ώρα 17:00 – 20:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε.Γ. Μίκρας.

Σκοπός μας η ενημέρωση των αθλητών/αθλητριών του Κέντρου Υψηλών Επιδόσεων της Θεσσαλονίκης, των Ομοσπονδιακών Προπονητών και των Προπονητών των Αθλητικών Σωματείων-Μελών της Ένωσής μας, οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν το αντίστοιχο σεμινάριο που προηγήθηκε, λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής και της κάλυψης των διαθέσιμων θέσεων.

Η νέα εκπαιδευτική δράση της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. έχει ως στόχο να αναδείξει την σημασία της παροχής των Πρώτων Βοηθειών, σε όποια δύσκολη στιγμή ενδεχομένως χρειαστεί, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο θα είναι δωρεάν και επιπλέον θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης, που είναι απαραίτητες για την άδεια άσκησης επαγγέλματος, όπως ορίζει η σχετική διάταξη της Γ.Γ.Α. για τους προπονητές σύμφωνα με τον νέο Αθλητικό Νόμο.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ορίζεται στα τριάντα (30) άτομα.

Σας περιμένουμε!

Comments are closed.