Επιτυχημένο το 2ο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη φάση της επιμόρφωσης για την παροχή Πρώτων Βοηθειών, την οποία διοργάνωσε η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. σε συνεργασία με το τμήμα εκπαίδευσης του Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλονίκης, προσφέροντας σημαντικά εφόδια στους προπονητές των αθλημάτων της γυμναστικής.

Το σεμινάριο, που φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (01/06) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε.Γ. Μίκρας, αποτέλεσε συνέχεια της προηγούμενης αντίστοιχης πρωτοβουλίας της Ένωσης, η οποία λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής και της κάλυψης των διαθέσιμων θέσεων δεν είχε καταστεί δυνατόν να εξυπηρετήσει όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών δεν είχε κανένα κόστος για τους παριστάμενους, στους οποίους θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης, που είναι απαραίτητες για την άδεια άσκησης επαγγέλματος, όπως ορίζει η σχετική διάταξη της Γ.Γ.Α. για τους προπονητές σύμφωνα με τον νέο Αθλητικό Νόμο.

Επιπλέον, η διπλή εκπαιδευτική δράση της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. είχε ως στόχο να αναδείξει την σημασία της παροχής των Πρώτων Βοηθειών, σε όποια δύσκολη στιγμή ενδεχομένως χρειαστεί, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ευχαριστούμε θερμά την εκπαιδευτική ομάδα του Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλονίκης για τη βοήθειά της και για το σημαντικό έργο που προσφέρει!

Comments are closed.