Συνεχίζονται μέχρι 26/09 οι δηλώσεις συμμετοχής στο “Horizon Cup 2022”

Μέχρι τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις συμμετοχής για το 3ο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής “Horizon Cup”, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (11-13 Νοεμβρίου 2022) και θα αποτελέσει μία ξεχωριστή εμπειρία για ανερχόμενους αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη.

Οι νέες εγγραφές συνεχίζονται μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της Οριστικής Δήλωσης Συμμετοχής (26/09), μέσα από τον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης: https://www.horizon-cup.gr/?page_id=98
(Μετά την συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος – προεγγραφής και αφού το αίτημά σας εγκριθεί, θα λάβετε email που θα περιέχει Όνομα Χρήστη και Password. Με τα στοιχεία αυτά θα μπορέσετε να προχωρήσετε κατόπιν στη Δήλωση Συμμετοχής και σε όλα τα επόμενα βήματα)

Στη διοργάνωση μπορούν να λάβουν μέρος αγόρια γεννημένα μεταξύ 2006 και 2010, καθώς και κορίτσια με έτος γέννησης μεταξύ 2008 και 2011.

Το 3ο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων “Horizon Cup”, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου 2022 στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.).

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στο https://www.horizon-cup.gr.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη – πρόσκληση στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής “Horizon Cup”

Comments are closed.