Επιτυχημένο το βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Αθλητές / Αθλήτριες στην εφηβεία»

Με αξιοσημείωτη επιτυχία και με περίπου 50 συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε το βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Αθλητές / Αθλήτριες στην εφηβεία», το οποίο διοργάνωσε η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. με υπεύθυνη επιμόρφωση την χαρισματική Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια και Αθλητική Ψυχολόγο Ευφροσύνη Μήτσιου.

Η εκδήλωση διεξήχθη το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στην αίθουσα διαλέξεων, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, στο πλαίσιο των δράσεων της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. για την επιμόρφωση των προπονητών/τριων από ειδικότητες, που διευκολύνουν το έργο τους και βοηθούν στην εξέλιξη και πρόοδο των αθλητών/τριων.

Η δρ. Μήτσιου αναφέρθηκε στα λάθη επικοινωνίας που χρειάζεται να αποφύγουν οι γονείς και οι προπονητές στην σχέση τους με αθλητές/αθλήτριες στην εφηβεία και ποιοι οι τρόποι διαχείρισής τους.

Το σεμινάριο, στο οποίο η συμμετοχή ήταν δωρεάν, απευθυνόταν σε προπονητές/τριες , φοιτητές των Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδίκευση των αθλημάτων που υπάγονται στην Ε.Γ.Ο., καθώς και σε γονείς. Όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και έχοντας αποκτήσει σημαντικά εφόδια μέσα από την παρακολούθηση της εκδήλωσης.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Νεκτάριος Κελεσίδης ευχαρίστησε τη δρ. Ευφροσύνη Μήτσιου για την συνεισφορά της και την τίμησε απονέμοντάς της αναμνηστική πλακέτα.

viomatiko01
viomatiko01
viomatiko01
viomatiko01
viomatiko01
viomatiko01
viomatiko01
viomatiko01
viomatiko01

 

Comments are closed.