Απόλυτη επιτυχία στο σεμινάριο ρυθμικής με την Σίλβια Μίτεβα

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο ρυθμικής γυμναστικής που διοργάνωσε η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., με την παρουσία της καταξιωμένης Βουλγάρας εκπαιδεύτριας και πρώην πρωταθλήτριας Σίλβια Μίτεβα, που έκανε την τιμή να αποδεχθεί στην πρόσκληση των διοργανωτών και να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη.

Συνολικά 60 προπονήτριες από όλη την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία και συμμετείχαν στο σεμινάριο στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης», εκφράζοντας μάλιστα πολύ θετικές εντυπώσεις για το επίπεδό του.

Η Σίλβια Μίτεβα είναι μία εκ των έξι καθηγητριών – μελών της Ακαδημίας Ρυθμικής Γυμναστικής της FIG και ανέπτυξε όλα τα θέματα με επιτυχία και ευστοχία. Πρόκειται για την αρχή μίας συνεργασίας που μόνο εποικοδομητική μπορεί να είναι σχετικά με την ανάπτυξη και προοπτική του αθλήματος.

Όλες οι συμμετέχουσες προπονήτριες εξέφρασαν την επιθυμία επανάληψης παρόμοιων επιμορφωτικών σεμιναρίων δείχνοντας την ανάγκη γνώσεων και κινήτρων για μάθηση και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. για να τους προσφέρει και άλλα σημαντικά εφόδια.

aesgve_miteva_1 aesgve_miteva_2 aesgve_miteva_3 aesgve_miteva_4 aesgve_miteva_5 aesgve_miteva_6 aesgve_miteva_7

Comments are closed.