Νέα επιμορφωτική δράση Πρώτων Βοηθειών από την ΑΕΣΓΒΕ

Στο πλαίσιο των δράσεων της ΑΕΣΓΒΕ, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Απριλίου στην αίθουσα διαλέξεων στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας επιμόρφωση για την παροχή Πρώτων Βοηθειών, καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και χρήση απινιδωτή. Η δράση έγινε σε συνεργασία με τον Σύλλογο “ΑΓΑΠΗ – Βασιλική Κόμνου”, με την εθελοντική προσπάθεια να προσφέρει διδάσκοντας την παροχή Πρώτων Βοηθειών σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας, ακόμα και σε παιδιά, δίνοντας έμφαση και σημασία στο πολύτιμο αγαθό που λέγεται ζωή.

Συνολικά τριάντα προπονητές, φοιτητές και αθλητές έδωσαν το «παρών» στην πεντάωρη διδασκαλία εκμάθησης Πρώτων Βοηθειών στη θεωρία και στην πράξη εμπλουτίζοντας τη γνώση τους στον τομέα αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο “ΑΓΑΠΗ – Βασιλική Κόμνου” και τη δραστήρια Ελένη Τσώνη, τους Εκπαιδευτές και όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την σημαντική επιμόρφωση.

Με την ολοκλήρωση αυτού του τρίτου επιμορφωτικού κύκλου, η ΑΕΣΓΒΕ έχει πλέον επιμορφώσει συνολικά 100 προπονητές-προπονήτριες στις Πρώτες Βοήθειες, προσφέροντας μέσα από αυτή τη διαδικασία ένα σημαντικό εφόδιο για το έργο τους.

karpa-01 karpa-02 karpa-03 karpa-04 karpa-05 karpa-06 karpa-07 karpa-08 karpa-09 karpa-10 karpa-11 karpa-12 karpa-13 karpa-14 karpa-15 karpa-16 karpa-17

Comments are closed.