Απόλυτη επιτυχία στο «Κύπελλο Ελπίδων» ρυθμικής κορασίδων

kypello-elpidon-1
Ανερχόμενες αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής από όλη την Ελλάδα ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο «Κύπελλο Ελπίδων» Γ’ κατηγορίας, το οποίο διοργάνωσε το Σάββατο (06/02) στη Θεσσαλονίκη η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο..

Στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας έδωσαν ραντεβού 39 κορασίδες γεννημένες το 2004 και 2005, εκπροσωπώντας 15 σωματεία. Δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση είχαν συνολικά 60 αθλήτριες (30 από τη Βόρεια Ελλάδα και 30 από τη Νότια), βάσει της κατάταξής τους στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων Γ’ και Δ’ κατηγοριών του 2015.

Στο «Κύπελλο Ελπίδων», η κατάταξη στο σύνθετο ατομικό προέκυψε από το άθροισμα των τριών υψηλότερων βαθμών κάθε αθλήτριας στα τέσσερα όργανα και νικήτρια αναδείχθηκε η Αναστασία – Παρθένα Γιαγκιώζη του Διαγόρα Αμπελοκήπων (37,250 β.), με 2η τη Λυδία – Ελευθερία Κυριαζή του Ηετίωνα Δραπετσώνας (37,050 β.) και 3η την Σπυριδούλα – Άλκηστη Λίλη του ίδιου συλλόγου (37,000 β.).

«Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά γι’ αυτή τη διοργάνωση και το αποτέλεσμα μας άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένους. Ευχαριστούμε την Ε.Γ.Ο. για όλη την υποστήριξη και για την ευκαιρία που μας έδωσε να φιλοξενήσουμε έναν αγώνα με εκπροσώπηση από σωματεία ολόκληρης της Ελλάδας. Εκ μέρους της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά και όλες τις αθλήτριες, τις προπονήτριές τους και τους εκπροσώπους των σωματείων, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Χρήστος Ψαθάς μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, η οποία αποτέλεσε ένα απόλυτα επιτυχημένο εγχείρημα αγωνιστικά και οργανωτικά και πλέον αναμένεται να εξελιχθεί σε θεσμό για την ελληνική γυμναστική.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του «Κυπέλλου Ελπίδων».

Φωτογραφίες από τη διοργάνωση:
kypello-elpidon-2 kypello-elpidon-3 kypello-elpidon-4 kypello-elpidon-5 kypello-elpidon-6 kypello-elpidon-7 kypello-elpidon-8

Comments are closed.