Η Βέροια υποδέχεται τα μελλοντικά αστέρια της ρυθμικής

Pano

Όλα είναι έτοιμα στη Βέροια για τον αγώνα της Α’ φάσης Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων & Ατομικού Γ’ Κατηγορίας (Κορασίδων), Περιφερειών Β’ – Δ’, που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Φιλίππειο», αυτό το Σάββατο (14/05).

Τον αγώνα διοργανώνει η ΑΕΣΓΒΕ υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο. και του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, σε συνεργασία με τον Α.Ο. Αλέξανδρος. Η διεξαγωγή της διοργάνωσης στην πρωτεύουσα της Ημαθίας υπογραμμίζει για άλλη μια φορά τη βούληση τόσο της ΑΕΣΓΒΕ όσο βέβαια και της Ομοσπονδίας να ενισχυθεί ο ρόλος της ελληνικής Περιφέρειας στα δρώμενα της Γυμναστικής, με κάθε τρόπο.

Συμμετοχή έχουν δηλώσει 16 σωματεία της Βόρειας Ελλάδας, με περίπου 60 αθλήτριες, που θα αρχίσουν να φτάνουν στη Βέροια από το πρωί της Παρασκευής (13/05) και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, για την οποία έχει προγραμματιστεί και η επίσημη προπόνηση ενόψει της διοργάνωσης.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα προπόνησης και αγώνα

Στα διαλείμματα του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος, ξεχωριστή λάμψη θα δώσουν με την εμφάνισή τους οι αθλήτριες της κατηγορίας Νεανίδων, οι οποίες έχουν επιλεγεί να συμμετάσχουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής στο Χολόν του Ισραήλ (17-19 Ιουνίου).

Comments are closed.