Μικροί πρωταθλητές, μεγάλες υποσχέσεις στη Μίκρα (αποτελέσματα & φωτογραφίες)

enorgani-a_fasi-b_per-2017-wag_syntheto-atomikoΕλπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον της ελληνικής ενόργανης γυμναστικής έστειλε η Α’ Φάση Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’ περιφέρειας, που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο (29-30 Απριλίου) στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, με ελαφρώς αυξημένη συμμετοχή συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.

Όλοι ανεξαιρέτως οι μικροί αθλητές και αθλήτριες που βρέθηκαν στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, βιώνοντας στην πλειοψηφία τους μία πρωτόγνωρη εμπειρία, που είναι βέβαιο ότι θα τους δώσει ώθηση για να συνεχίσουν με μεγαλύτερο ζήλο το όμορφο ταξίδι τους στον κόσμο της γυμναστικής.

Νικητής στο ομαδικό των Παμπαίδων αναδείχθηκε ο Α.Γ.Σ. Πυραμίδα με 262,900 βαθμούς, τον οποίο ακολούθησαν στο βάθρο ο Α.Ο. Διαγόρας Αμπελοκήπων (254,850 β.) και ο Α.Π.Σ. Ορφέας Καλαμαριάς (216,500 β.).

Αντίστοιχα, στο ομαδικό των Παγκορασίδων πρώτευσε ο Α.Ο. Γυμναστική Αναγέννηση με 157,450 βαθμούς, μπροστά από τον Α.Π.Σ. Ορφέας Καλαμαριάς (147,100 β.) και τον Α.Σ.Κ.Α. Προμηθέας Ξάνθης (144,850 β.).

Σε ατομικό επίπεδο, τα χρυσά μετάλλια στο σύνθετο ατομικό των Παμπαίδων κατέκτησαν ο Σωτήρης Παστουρμάς του Α.Γ.Σ. Πυραμίδα (52,800 β.) στη «μικρή» υποκατηγορία Δ1 και ο Άγγελος Μελικσετιάν του ίδιου συλλόγου (51,450 β.) στη «μεγάλη» υποκατηγορία Δ2.
Στο σύνθετο ατομικό των Παγκορασίδων επικράτησαν η Σοφία Τσάμη του Α.Ο. Διαγόρας Αμπελοκήπων (35,400 β.) στα «μικρά» και η Μαρία Βελετζέκη του Α.Ο. Γυμναστική Αναγέννηση (36,900 β.) στα «μεγάλα».

Η άτυχη στιγμή της διοργάνωσης ήρθε όταν ο μικρός Αργύρης Ζιάκας της Γ.Ε. Λάρισας τραυματίστηκε στο χέρι κατά την προσπάθειά του στο άλμα, με συνέπεια να χρειαστεί να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Εκεί τον επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Χρήστος Ψαθάς, ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του και του προσέφερε αναμνηστικό μετάλλιο, μεταφέροντάς του το ενδιαφέρον και τις ευχές της διοίκησης της Ε.Γ.Ο. για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα ταπί.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των Παμπαίδων

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των Παγκορασίδων

Φωτογραφίες από τους αγώνες:
enorgani-a_fasi-b_per-2017-wag1_anagennisi

enorgani-a_fasi-b_per-2017-wag2_orfeas

enorgani-a_fasi-b_per-2017-wag3_promitheas_xanthis

enorgani-a_fasi-b_per-2017-wag4_asteras

enorgani-a_fasi-b_per-2017-wag5_diagoras
enorgani-a_fasi-b_per-2017-mag1_diagoras

enorgani-a_fasi-b_per-2017-mag2_orfeas

Comments are closed.