Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα ενόργανης της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

HMERIDA_1 2018 D3Με τη συμμετοχή εκατό (100) αθλητών και αθλητριών της ενόργανης ολοκληρώθηκε τη Μ. Δευτέρα η ημερίδα γυμναστικής στο Ε.Γ. Μίκρας, η οποία υλοποιήθηκε ύστερα από απόφαση της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και αποτέλεσε τη συνέχεια παρόμοιας δράσης που πραγματοποιήθηκε 24/02 στο ίδιο γυμναστήριο και αφορούσε αθλητές και αθλήτριες της Γ΄ κατηγορίας.

Με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των ομάδων, η αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» φιλοξένησε παμπαίδες και παγκορασίδες δεκατεσσάρων (14) Σωματείων της Β΄ Περιφέρειας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κάνουν μια γενική πρόβα λίγο πριν τους αγώνες της κατηγορίας τους, που θα πραγματοποιηθούν 21-22 Απριλίου.

Στην επιτυχή ολοκλήρωση της ημερίδας καθοριστική ήταν η συμβολή των προπονητών και προπονητριών που συνεργάστηκαν με τους τεχνικούς ανάπτυξης της Ομοσπονδίας, οι οποίοι είχαν το συντονιστικό ρόλο στη διαδικασία, ενώ η διοίκηση της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. εκφράζει τις ευχαριστίες της στους κριτές, η παρουσία των οποίων είχε συμβουλευτικό χαρακτήρα, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς.

 

HMERIDA 2018 D 2 HMERIDA 2018 D3

Comments are closed.