Οι μικρές αθλήτριες άδραξαν την ευκαιρία, στο προπονητικό καμπ ενόργανης της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. (photos)

Με την συμμετοχή 28 αθλητριών από συλλόγους της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, που δεν άφησαν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, πραγματοποιήθηκε το προπονητικό καμπ ενόργανης γυμναστικής της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε από την Πέμπτη 21/06 έως και το Σάββατο 23/06 στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας.

Η πρωτοβουλία της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. συνεχίστηκε για δεύτερη χρονιά σε συνεργασία με την Ε.Γ.Ο., προσφέροντας σημαντικά εφόδια στους συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τίμησαν την προσπάθεια με την παρουσία τους.

Στο προπονητικό καμπ κοριτσιών με έτος γέννησης 2008 και 2009 συμμετείχαν αθλήτριες από επτά σωματεία (Ολυμπιάδα Σταυρούπολης, Ορφέας Καλαμαριάς, Πολύγυρος Χαλκιδικής, Αστέρας Κορδελιού, Πύρρος, Πρότυπος, Αναγέννηση).

Την επίβλεψη του σεμιναρίου είχαν οι προπονητές ανάπτυξης Χρίστος Κασιόλας, Δημήτρης Γιαννουλίδης και Σμαρώ Μήτσα, ενώ οι σωματειακοί προπονητές που συνόδευσαν τις αθλήτριες έδειξαν ενδιαφέρον και διάθεση συνεργασίας, συμμετέχοντας ενεργά στη διαδικασία.

Από την πλευρά τους, οι μικρές πρωταγωνίστριες συμμετείχαν με όρεξη, χαρά και ζωηρό ενδιαφέρον στα τεχνικά θέματα, ενώ ιδιαίτερη ευχαρίστηση τους έδωσε κατά γενική ομολογία η δυνατότητα της κοινής προπόνησης με τα παιδιά όλων των σωματείων.

Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα τεχνικής και προπονητικού ενδιαφέροντος με όλους τους προπονητές, ενώ συζητήθηκε η ενδεχόμενη συμμετοχή σε τεστ ευλυγισίας και δύναμης.

Με την ολοκλήρωση του καμπ, οι προπονητές της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. έκαναν έναν απολογισμό της δράσης και έθεσαν νέους στόχους για τις αντίστοιχες μελλοντικές προσπάθειες.

Στιγμιότυπα από το προπονητικό καμπ ενόργανης της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.:
aesgve-camp-enorganis-jun2018_01

aesgve-camp-enorganis-jun2018_02

aesgve-camp-enorganis-jun2018_03

aesgve-camp-enorganis-jun2018_04

aesgve-camp-enorganis-jun2018_05

aesgve-camp-enorganis-jun2018_06

aesgve-camp-enorganis-jun2018_08

aesgve-camp-enorganis-jun2018_09

aesgve-camp-enorganis-jun2018_10

aesgve-camp-enorganis-jun2018_11

Comments are closed.