Συνεχίστηκαν με μεγάλη συμμετοχή οι κοινές προπονήσεις κοριτσιών ενόργανης

Περίπου 50 αθλήτριες της ενόργανης γυμναστικής ηλικίας 9-10 χρονών συμμετείχαν στην κοινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη της ομάδας ανάπτυξης της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε με προπονητές τον κ. Μιχάλη Κατσάτο και την κα. Νινώ Κοτζαμάνη.

Για 3η συνεχόμενη φορά τα κορίτσια δοκίμασαν τις δυνάμεις τους υπό την καθοδήγηση των προπονητών ανάπτυξης της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και με την συνεργασία των σωματειακών προπονητών τους, με στόχο την καλύτερη εκμάθηση εκτέλεσης ασκήσεων των υποχρεωτικών προγραμμάτων.

Η Α Ε.Σ.Γ.Β.Ε συνεχίζει το έργο της για την καλύτερη δυνατή βοήθεια προς τους προπονητές και τους αθλητές-αθλήτριες των σωματείων-μελών της και γενικά για την εξέλιξη των αθλημάτων.

Επίσης συνεδρίασε η ομάδα ανάπτυξης του Τραμπολίνο με την παρουσία του Προέδρου της ΑΕΣΓΒΕ κ. Νεκτάριου Κελεσίδη, την διοικητική υπεύθυνη και μέλος της ΑΕΣΓΒΕ κ. Σοφία Αικατερινάρη, τον προπονητή Τραμπολίνο κ. Χρήστο Ιωαννίδη, την προπονήτρια κ. Χριστίνα Κοτσαμπάση και τον Πρόεδρο του Σπάρτακος κ. Αθανάσιο Δέλλιο. Συζητήθηκαν τα προβλήματα των ομάδων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης που σχετίζονται με τον χώρο, και την έλλειψη οργάνων για υψηλό, αγωνιστικό επίπεδο. Υπήρχαν τοποθετήσεις για εξεύρεση λύσεων και στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν συναντήσεις προς αυτή την κατεύθυνση και οι τυχόν εξελίξεις θα ανακοινωθούν.

aesgve-prop-01 aesgve-prop-02 aesgve-prop-03 aesgve-prop-04 aesgve-prop-06 aesgve-prop-07 aesgve-prop-08 aesgve-prop-09

Comments are closed.