Εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της ΑΕΣΓΒΕ

Την απόλυτη αποδοχή των σωματείων – μελών της κέρδισε η διοίκηση της ΑΕΣΓΒΕ, αφού ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της για το 2015 εγκρίθηκαν ομόφωνα, όπως και ο προϋπολογισμός για το 2016.

Στην τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (16/01) στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, εκπροσωπήθηκαν 19 από τα 26 σωματεία με δικαίωμα ψήφου, τα οποία ενέκριναν πανηγυρικά τα πεπραγμένα της διοίκησης της ΑΕΣΓΒΕ.

Συγκεκριμένα, το σώμα της Γ.Σ. έδωσε ομόφωνη θετική ψήφο στον οικονομικό απολογισμό για τη χρήση ολόκληρου του έτους 2015, στο διοικητικό απολογισμό για το διάστημα μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης της ΑΕΣΓΒΕ, δηλαδή από τις 16 Απριλίου 2015 μέχρι το τέλος του περσινού έτους, καθώς και στον προϋπολογισμό που κατατέθηκε για το 2016.

«Η καθολική αναγνώριση της προσπάθειάς μας είναι ένα στοιχείο που μας γεμίζει ικανοποίηση. Αυτή η ενωτική διάθεση είναι απαραίτητη στην ελληνική γυμναστική, για να πετύχουμε μαζί ακόμα περισσότερα», δήλωσε μετά την πανηγυρική ολοκλήρωση της Γ.Σ. ο πρόεδρος της ΑΕΣΓΒΕ, Χρήστος Ψαθάς, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Η αποδοχή των πεπραγμένων της διοίκησής μας, αντικατοπτρίζει την αντίστοιχη ευρύτατη αποδοχή της οποίας τυγχάνει για το έργο της η Ε.Γ.Ο., υπό την καθοδήγηση του κ. Βασιλειάδη. Δικός μας ρόλος, άλλωστε, όπως κάθε περιφερειακής Ένωσης, είναι να υποβοηθούμε στο έργο της την Ομοσπονδία, με την οποία βρισκόμαστε πάντοτε σε στενή και αγαστή συνεργασία».

Comments are closed.